Norocul urias al unui sofer de 20 de ani care a adormit la volan pe soseaua Timisoara – Arad si si-a zdrobit masina de un copac

Un sofer poate spune ca s-a nascut a doua oara, dupa ce a scapat ca prin minune doar cu rani usoare dintr-un accident in care si-a distrus aproape complet masina. S-a intamplat pe drumul ce leaga Timisoara de Arad.

CITESTE SI: Ultima operatiune ce mai trebuie realizata pe drumul largit la 4 benzi spre Aeroportul Timisoara. Video

Soferul de 20 de ani era in apropiere de comuna Sagu. Oboseala si-a spus cuvantul, iar tanarul conducator auto a adormit la volan. Masina a parasit soseaua si s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului.

 

In urma impactului, partea din fata a masini a fost zdrobita complet, insa soferul a scapat doar cu rani superficiale. La fata locului au intervenit echipaje ale politiei si ambulantei.

In urma verificarilor a reiesit ca un tanar de 20 de ani, din localitatea Salonta, a condus un autoturism din directia Timisoara spre Arad, iar la kilometrul 43 a adormit la volan si a intrat in coliziune cu un copac. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto care se afla singur in autoturism. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Foto: glsa.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.