I-a venit rau cand i-a vazut pe politisti. Tanara insarcinata dusa de urgenta la spital dupa ce a fost gasita intr-un grup de migranti, in Timis, aproape de frontiera

TIMIS. Politistii de frontiera au capturat mai multi migranti, care au trecut frontiera din Serbia in Romania, printre acestia fiind si o femeie insarcinata.

CITESTE SI: ‘Rabdare, trebuie sa se umfle caltiul!’ Raspunsul sfidator al angajatilor Colterm pentru timisorenii pe care i-a lasat de 2 saptamani cu robinetele si tevile curgand la bloc 

Politistii de frontiera de la Cruceni au oprit un autoturism la iesirea din Pustinis catre Uivar Masina era condusa de un roman, iar pe banchete se aflau 7 barbati. Soferul si pasagerii au fost dusi la sediul institutiei pentru verificari. Dupa ce li s-a facut triajul epidemiologic, oamenii legii au aflat ca cei sapte vin din Turcia si au intre 19 si 29 de ani, iar romanul de la volan are 36 de ani si urma sa ii aduca pana la Timisoara.

In apropiere de locul din care au fost ridicati turcii, oamenii legii au descoperit alte doua autoturisme conduse de romani care asteptau alte grupuri de transfugi.

La cateva ore de la prinderea turcilor, tot in apropiere de Pustinis au mai fost vazuti un barbat si o femeie care mergeau pe jos. Politistii i-au luat la intrebari si au aflat ca niciunul nu avea acte de identitate. In timpul controlului, femeii, care este gravida, i-a venit rau. A fost solicitata interventia unui echipaj SAJ, care a preluat-o pe tanara in varsta de 27 de ani si a dus-o la spital.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate implicarea celor 5 romani in traficul de migranti, iar la finalul acestora vor fi luate masurile legale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.