A murit Zoltan Marossy, fost subprefect de Timis

TIMISOARA. Fostul subprefect de Timis, Zoltan Marossy, a decedat joi, dupa o grea suferinta. Anuntul a fost facut de Prefectura Timis.

Cu adânc regret, colectivul Instituției Prefectului Județul Timiș anunță decesul fostului subprefect Zoltan Marossy. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să il odihnească în pace!”, transmit reprezentantii Prefecturii Timis.

Zoltan Marossy a fost unul dintre primii inalt functionari publici din Timis si avea 65 de ani.

El a detinut functia de subprefect de Timis de trei ori: 2005- martie 2009; octombrie 2009 – mai 2012; martie 2014 – decembrie 2016.

Zoli a fost colegul meu în conducerea Instituției prefectului Timiș în perioada 2005-2009. Un om cu un set de calități rare în ziua de azi: harnic, inteligent și modest. În exercițiul funcției deținute a fost un exemplu de profesionalism, implicare și efort susținut, seriozitate și echidistanță.
Un model pentru Timișoara, pentru România.
Transmit condoleanțe familiei și celor apropiați!
Veșnica lui pomenire!„, a transmis subprefectul de Timis Ovidiu Draganescu.
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.