Adevaratele arome americane ajung la Timisoara. Vino la Pop’s pentru cei mai gustosi smash burgeri pe care i-ai mancat vreodata!

TIMISOARA. Carne de vita maturata, chifle caramelizate, salata frageda si sosuri de-ti lasa gura apa, toate le veti putea gasi in scurt timp la Pop’s, restaurantul care aduce la Timisoara pentru prima oara aromele Americii.

Cel mai nou restaurant fast food din oras ii va intampina pe cei care isi doresc mancare de calitate in Shopping City Timisoara sa guste din bucataria tipic americana. Vorbim de delicii care se bucura de recunoastere in intreaga lume si multe surprize.

Bucatari profesionisti vor gati pentru timisoreni ‘smash burgeri‘ cu carne de vita maturata, preparati cu chifle caramelizate. De asemenea, la Pop’s gurmanzii vor fi asteptati si cu produse din carne proaspata de pui sau aripioare usor picante, pregatite dupa retete reinterpretate din Statele Unite ale Americii.

Si, daca nu vrei sa mananci in food court, poti sa iti iei si acasa, sa te bucuri de minunatiile culinare in sanul familiei.

O mare diferenta intre noi si alte restaurante de acest gen este reprezentata de metodele pe care le vom folosi in bucatarie. Carnea maturata va fi gatita prin presare pe plita. Niciunul dintre produsele noastre din carne nu este congelat. Folosim carne de pui frageda, nu folosim tocata sau vreun amestec si avem si sosurile noastre, retete proprii„, spune Andreas Altmayer, proprietarul Pop’s, care a strabatut America in cautarea celor mai fascinante bunatati.

Si, daca restaurantul de la Timisoara este primul, planurile sunt cu mult mai mari. Proprietarii vor sa extinda brand-ul in intreaga tara.

Restaurantul Pop’s se deschide in Shopping City Timisoara, in zona food court, joi 7 octombire.
Mai multe detalii despre momentul inaugurarii si despre meniurile Pop’s puteti gasi si pe pagina de Facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.