Spargatori de masini capturati de politisti la trei saptamani dupa cateva lovituri date la Timisoara

TIMISOARA. Doi tineri au spart doua masini la Timisoara si au furat diferite bunuri, dar si un portofel in care se aflau mai multe carduri. Ba au si scos bani de pe cartile de credit.

CITESTE SI:  Se redeschid centre de vaccinare in Timisoara. Lista cu toate locurile unde poti sa te vaccinezi, inclusiv cu a treia doza

Cei doi indivizi, in varsta de 17, respectiv 20 de ani, au spart o masina in opt septembrie, pe strada Feldioara. Au plecat cu mai multe bunuri in valoare de 1000 de lei.

In aceeasi zi au dat o alta lovitura, pe bulevardul Vasile Parvan. Din autoturism au luat un portofel in care se aflau actele proprietarului, carduri bancare, suma de 20 de lei, dar si 5 euro. Cei doi nu s-au multumit cu banii gasiti, astfel ca au apucat sa scoata si 200 de lei de un un card.

Cei doi indivizi au fost dusi pentru 24 de ore in Arestul Politiei si sunt acuzati de furt si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili daca tinerii au mai savarsit si alte infractiuni, dar si pentru recuperarea prejudiciului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. dute la scoala.

  2. „Politistii au fost dusi pentru 24 de ore in Arestul Politiei si sunt acuzati de furt si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.” Nu cumva suspecții au fost dusi în arest???? Dar diacriticele… diacriticele unde sunt???

  3. practic s-au sinchisit sa-i gaseasca caci banii extrasi de pe card ilegal au insemna paguba pt banca si atunci s-au sesizat si ei, ca daca era doar paguba proprietarilor nu se mai chinuiau