SCM Timisoara va juca fara spectatori returul cu Miercurea Ciuc in Cupa Romaniei la baschet masculin

TIMISOARA. Doar ce s-au reobisnuit timisorenii sa revina in sali la meciurile favoritilor, ca deja au si fost pusi pe „asteptare”. Si asta din cauza pandemiei care isi face din nou de cap.

CITESTE SI: Noi locuri de parcare intre blocuri in cartierele din Timisoara, dupa demolarea garajelor. Vor intra in noul sistem TimPark 

Avand in vedere ca incidenta imbolnavirilor cu Covid-19 la Timisoara este de peste 7 la mie, va anuntam cu regret ca meciul de marti cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, programat cu incepere de la ora 19:00, la sala „Constantin Jude”, se va disputa fara spectatori.
Partida, care conteaza ca mansa retur din primul tur al Cupei Romaniei, va putea fi urmarita pe FRB TV la urmatorul link:
https://www.youtube.com/watch?v=MsATk64ynMU”, este anuntul prim-divizionarei de baschet masculin.

Meciul tur s-a disputat vineri in Miercurea Ciuc, iar SCM Timisoara a reusit o victorie categorica, 93-54 (24-20, 23-9, 31-14, 15-11).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.