Soc la Ripensia Timisoara inaintea meciului cu Chiajna. Antrenorul Cosmin Petruescu se desparte de formatia timisoreana

TIMISOARA. Ripensia Timisoara ramane pentru a doua oara in ultimele 6 luni fara antrenor principal inaintea unui meci de campionat.

CITESTE SI: Iata ca se poate. Buziasul, orasul nu departe de Timisoara ce renaste cu fonduri europene. A reabilitat Colonada Imperiala, unica in Europa, acum reface parcul, dar si multe altele, tot pe bani europeni. Video 

Esecurile fara gol marcat in fata Petrolului si a lui Dinamo, dar si jocul prestat de echipa au dus la despartirea de Cosmin Petruescu.

Astazi, 24 septembrie, clubul Ripensia Timisoara si-a încheiat colaborarea cu antrenorul principal Cosmin Petruescu. Ii multumim lui Cosmin pentru toata activitatea depusa la Ripensia, una care s-a derulat la un nivel profesional excelent. Din pacate insa, rezultatele si jocul echipei din ultima perioada nu au fost la parametrii asteptati. Ii uram mult succes mai departe in cariera! Staff-ul tehnic, constituit din ”secunzii” Iulian Muntean si Calin Mada, antrenorul cu portarii Calin Frunza si prepatorul fizic Bogdan Ungureanu, se va ocupa de pregatirea partidei de duminica, 26 septembrie, ora 11:00, cu Concordia Chiajna„, a fost mesajul clubului timisorean.

Cosmin Petruescu este la a doua plecare de la Ripensia, dupa cea din luna aprilie a acestui an, cand cel supranumit „Conferentiarul” si-a dat demisia inaintea unei partide cu Universitatea Cluj. Atunci antrenorul a revenit asupra deciziei si a continuat alaturi de Ripensia, pe care a salvat-o de la retrogradare.

In acest sezon, cu Petruescu la carma, Ripensia ocupa locul 12 in clasament, cu 9 puncte dupa 7 etape. Formatia timisoreana a eliminat in Cupa Romaniei pe Avantul Periam si CSM Resita, insa s-a oprit in 16-imile Cupei Romaniei, fiind eliminata de Dinamo.

In alta ordine de idei, Ripensia joaca duminica, de la ora 11, impotriva Concordiei Chiajna in etapa a VIII-a a ligii secunde. Formatia oaspete este pe locul 3 in campionat inaintea etapei si este una dintre cele doua grupari neinvinse in acest sezon in divizia a doua.
Partida va fi arbitrata de o brigada formata din Florin Mazilu, la centru, ajutat la cele doua tuse de Razvan Nistoran si Daniel Lar.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Aveti in Timisoara antrenor liber de contract pe Remus Steop…e meritul lui pentru ca va aflati aici…ce mai asteptati ???

  2. Așteaptă altceva pentru că nu merge după merit.