Putem da cu totii o mana de ajutor. Apel de suflet al jandarmilor din Timisoara pentru salvarea unui coleg care lupta cu boala sa-si vada baietelul crescand

TIMISOARA. Jandarmii intervin de fiecare data cand este nevoie de ei si isi risca propria siguranta pentru a-i proteja pe altii. Acum, ei sunt cei care ne cer ajutorul. Unul dintre oamenii in uniforma are nevoie de sprijin pentru a invinge o boala teribila, cancer.

Matei Deciov are doar 30 de ani si este unul dintre membrii Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara. Este tatal unei minuni de baietel, si sotul Alexandrei, si are nevoie de ajutorul nostru pentru a-l vedea pe Vladut crescand.

Dupa ce a suferit doua operatii si a facut 8 sedinte de chimioterapie, cancerul a revenit brusc, iar tanarul are nevoie de tratament in regim de urgenta, care se face la o clinica din Viena. Costurile acestuia pot ajunge pana la 160.000 de euro, iar colegii jandarmului se indreapta spre comunitate, in speranta ca oameni cu suflet mare pot fi alaturi de Matei Deciov. Fiecare banut conteaza.

Colegul nostru DECIOV MATEI din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, in varsta de 30 de ani, tatal unui baietel si sotul Alexandrei, se afla intr-o grea incercare, generata de o afectiune medicala, a carui viata atarna de o speranta. Ea poate fi oferita prin sprijinul nostru, al tuturor, prieteni, cunostinte, oameni necunoscuti cu respect fata de semeni, sa il ajutam sa depaseasca acest moment dificil, atat pentru el cat si pentru familia sa.
Sa luptam si sa facem tot efortul pentru ca Vladut sa aiba tata, iar mama acestuia sa nu fie nevoita sa ii dea explicatii.
Dupa 2 operatii si 8 sedinte de chimioterapie, cancerul a revenit brusc, un tratament in regim de urgenta, va fi inceput luni, 20.09. a.c., la o clinica in Viena, unde costurile acestuia pot ajunge la 160000 euro.
Cei care simt si doresc sa fie alaturi de noi si de colegul nostru, va rugam sa ne sprijiniti, in eforturile noastre sustinute de a indeplini o misiune prioritara pentru noi: salvarea vietii colegului nostru.
In speranta aportului dumneavoastra, in numele colectivului Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, va multumim anticipat pentru orice contributie.
Pentru donatii:
Titular cont : DECIOV Alexandra Anita
numele bancii : ING BANK
COD SWIFT : INGROBU
CONT LEI: RO35INGB0000999911804211 RON
CONT EURO: RO18INGB0000999911804226 EUR
REVOLUT: +40 724 673 159 revolut.me/alexanlhns
Paypal: [email protected]„, se arata pe pagina de Facebook a Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timisoara.

Distribuie si tu, pentru ca apelul sa ajunga sub ochii cat mai multor oameni care il pot ajuta pe Matei Deciov!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.