Razie de 7 ore la Timisoara. Zeci de amenzi date betivilor la volan, scandalagiilor si celor care nu au purtat masca de protectie in spatii inchise

TIMISOARA. Politistii alaturi de jandarmi, pompieri si inspectori ITM au continuat controalele pe strazile din Timisoara, iar in timpul unei razii de 7 ore au impartit zeci de sanctiuni.

CITESTE SI: Sa aratam ca Timisoara are suflet mare! Ce faci cu maruntisul din buzunare? Arunca-l in cutia cu monede! Faci un mare bine copilasilor bolnavi de cancer

Au fost legitimati 78 de oameni si verificate 59 de firme, fiind controlate si 45 de autoturtisme.

In total au fost date 69 de amenzi, cu o valoare de 18.860 de lei. 23 dintre sanctiuni au fost date scandalagiilor, tot atatea fiind aplicate si celor care nu au purtat masca sanitara in spatiile inchise. Alte 10 le-au incasat soferii care au incalcat diferite prevederi ale codului rutier.

Politistii de la rutiera au iesit pe soselele din judet si au prins doi soferi care au baut inainte sa se urce la volan.
Un barbat in varsta de 45 de ani a fost tras pe dreapta la Cenei, iar cand a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, acesta a aratat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat. Dupa verificari mai amanuntite facute de oamenii legii, acestia au aflat ca omul nici macar nu avea permis de conducere. Barbatul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis si conducere sub influenta alcoolului.

Un alt barbat a fost tras pe dreapta noaptea trecuta la Giarmata. Cand a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, acesta a aratat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul in varsta de 31 de ani a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.