Amenzi pe banda rulanta pentru soferi, scandalagii si pentru cei care nu poarta masca de protectie in spatii inchise, la Timisoara

TIMISOARA. Razie a politistilor, ajutati de jandarmi, pompieri si inspectori de munca la Timisoara.

CITESTE SI: Pericol in trafic. Betivi, drogati si ‘conducatori’ fara permis prinsi de politisti pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet 

Oamenii legii au legitimat 106 oameni, au verificat 39 de firme si au controlat 37 de masini.

In timpul controalelor au fost aplicate nu mai putin de 60 de amenzi, cu o valoare totala de 17.707 lei. Cele mai multe, 28, le-au incasat cei care au deranjat ordinea si linistea publica, in timp ce 19 au fost date celor prinsi ca nu purtau masca de protectie obligatorie in spatii inchise.

Au fost controlati si soferi, 10 dintre ei fiind amendati pentru diferite incalcari ale codului rutier, in timp ce unul a fost prins conducand fara permis.

Controalele politistilor vor continua si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.