Trasee modificate pentru mai multe autobuze si troleibuze, la Timisoara, in acest sfarsit de saptamana

TIMISOARA. Se modifica rutele pentru mai multe autobuze care circula pe liniile expres din Timisoara, in acest sfarsit de saptamana.

CITESTE SI: Alergicii, disperati de ambrozie la Timisoara. 14 amenzi s-au dat intr-o luna si jumatate celor care n-au smuls-o de pe proprietati. Cea mai mare a fost de 10.000 de lei

Reprezentantii STPT anunta ca in zona centrala a orasului va avea loc o competitie sportiva, astfel ca,
in data de 11.09.2021 (sau 12.09.2021, in caz de vreme nefavorabila), intre orele 15:00 – 21:00, pe bulevardul I.C.Bratianu – strada 20 Decembrie – bulevardul Vasile Parvan, traseele anumitor mijloace de transport se vor modifica astfel:

Expres 3, pe sensul Gara de Nord – Apicultorilor va avea traseul normal pana la Catedrala Mitropolitana/Pod Mitopolit Andrei saguna – apoi, va intra pe traseul modificat bulevardul Mihai Viteazul – bulevardul Victor Babes – strada Cluj, si revine pe traseul normal pana la statia Apicultorilor. Pe sensul Apicultorilor – Gara de Nord, va avea traseul normal pana pe Aleea FC Ripensia, apoi pe traseul modificat bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazul – splaiul Tudor Vladimirescu, si apoi pe traseul normal, pana la Gara de Nord.

Expres 8, intre Printul Turcesc si Piata Balcescu, va avea traseul tur – retur: strada Baba Dochia – strada Iepurelui – strada Stefan cel Mare – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazul – Piata Balcescu

Linia 16 troleibuz, pe tronsonul Complexul Studentesc – strada Traian Grozavescu (Posta Mare), va avea traseul liniei 15 troleibuz.

Expres 7 va avea traseul pana la Catedrala Mitropolitana, cu capat de linie la capatul liniilor 33 si 33barat).

Totodata, ca urmare a desfasurarii Festivalului Plai, in perioada 10 – 12 septembrie 2021, la Muzeul Satului Banatean, programul de circulatie al liniei de autobuz 46 se va prelungi pana la ora 24.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.