Pericol in trafic. Betivi, drogati si ‘conducatori’ fara permis prinsi de politisti pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet

TIMISOARA. Au vrut sa conduca cu orice pret, fara sa tina cont ca au baut sau au consumat droguri. Nici faptul ca nu aveau permis nu i-a oprit.

CITESTE SI: Centura Mica a Timisoarei devine tot mai mare si se-apropie de finalizare. Consiliul Judetean a lansat licitatia pentru inca un segment de drum ce va fi modernizat

Vorbim despre mai multi indivizi care au fost prinsi de politisti la volan in ultimele zile, desi nu ar fi trebuit sa conduca.

Un tanar de 36 de ani, care conducea o motocicleta, a fost tras pe dreapta de oamenii legii la Giarmata, iar dupa o verificare in baza de date acestia au aflat ca motociclistul nu are permis de conducere. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

Un conducator auto a fost oprit in noaptea de miercuri spre joi la Remetea Mare. Soferul avea actele in regula, insa a fost testat cu aparatul drugtest, care a aratat ca omul consumase droguri. Barbatul in varsta de 22 de ani a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si i s-a intocmit un dosar penal.

Tot in noaptea de miercuri spre joi, un alt tanar a fost tras pe dreapta la Romanesti. Barbatul in varsta de 25 de ani mirosea puternic a alcool, iar dupa testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii au continuat cercetarile si au aflat ca omul nu avea nici permis, iar masina nu era inmatriculata. Soferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales si cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, conducere fara permis si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Un alt tanar a fost oprit pentru un control la Timisoara, pe Aleea FC Ripensia. In urma cercetarilor, politistii au aflat ca barbatul in varsta de 29 de ani nu avea permis de conducere. Oamenii legii i-au facut dosar penal pentru aceasta infractiune.

Controalele politistilor vor continua si in zilele urmatoare in tot judetul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.