Incendiu la spitalul de psihiatrie din Arad. Un pacient ar fi dat foc unei camere. Foto

S-a dat alarma duminica, dupa ce un fum gros a inceput sa iasa dintr-o camera a Spitalului de Psihiatrie din Arad.

CITESTE SI: Sunt pline toate paturile ATI destinate acum pacientilor COVID la Timisoara si in judet. Am ajuns la un grad de ocupare de 100%. De luni, s-ar putea trece la suplimentare

Totul s-a intamplat in jurul orei 4.30 dimineata. Personalul medical a sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns doua autospeciale de stingere, descarcerarea usoara si trei echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de interventie focul mistuia o rezerva a spitalului. Pompierii au luptat timp aproximativ 20 de minute cu flacarile, pe care au reusit sa le stinga, dar si sa opresca extinderea acestora.

Pana la venirea salvatorilor, 15 oameni au iesit din spital, in timp ce pompierii au mai scos 6 pacienti si trei cadre medicale. Echipajele SMURD au preluat 6 oameni si i-au transportat la spital. Toti aveau o usoara intoxicatie cu fum.

Cauza probabila a incendiului ,,folosirea cu intentie a surselor de aprindere in vederea producerii incendiului”, scrie glsa.ro.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.