Interventie in premiera pentru pompieri, la o masina electrica ce a luat foc langa Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. S-a dat alarma vineri dupa pranz, dupa ce o masina electrica a luat foc intr-o localitate de langa Timisoara.

CITESTE SI: Accident in intersectie la Timisoara. Un barbat ranit, dupa ce doua BMW-uri s-au izbit

Proprietarul autoturismului a fost cel care a sunat la 112. Echipajele ISU au ajuns rapid la Dumbravita, acolo unde a fost anuntat incendiul.

Au intervenit doua autospeciale si 11 pompieri, care au gasit un Volkswagen cu motor electric in flacari. De asemenea, a fost adus si containerul pentru stingerea incendiilor la acest gen de autoturisme.

Ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca incendiul se manifesta in zona bateriilor de acumulatori, astfel a fost folosita, pentru prima data, metoda racirii bateriilor de acumulatori prin imersie in apa. Desi a fost o interventie in premiera pentru pompierii timiseni, interventia prompta a colegilor nostri a dus la limitarea pagubelor„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Aceasta a fost prima interventie in care pompierii folosesc dotarile pe care le-au primit la inceputul acestei saptamani. Containerul utilizat la Dumbravita este unul dintre cele doua pe care le au acum pompierii timiseni, celalalt fiind amplasat la Lugoj. Mai multe detalii despre stingerea incendiilor la masinile electrice puteti gasi AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Din aia nu mai scoți mașină ever! Nici la piese nu mai scoți mare brinza cu ea… Pompierii nostri „profesioniști” i-au făcut DAUNA TOTALA omului!

    • Ia spune-ne tu , cum stingi definitiv niște acumulatori care au luat foc ? Vorbim de o mașină electrică, nu de telefonul tău …..

    • Sai fi turnat benzina pe ea.Pis.mas pe ele de electrice

  2. Blestemul tarifelor dinamice ( adică umflă tarifele ,ajungând și la 8 lei pe km ) ( nici un măcar un taxi particular nu are tupeu să îți ceară 8 lei pe km ) se abate asupra acestor taximetriști deghizați ( ei cică nu fac taxi ….. aviz posesorilor de mașini electrice. Se pare că aceste mașini ale viitorului ( VRĂJEALĂ) iau din ce in ce mai des foc ( se poate verifica ,e adevărat acest lucru)