Cei mai buni atleti din Europa concureaza in acest weekend la Timisoara in Finala Romanian Throwdown

TIMISOARA. In 4-5 septembrie, 150 de atleți practicanți de CrossFit din întreaga Europa concurează în cadrul celui mai mare concurs din România, Romanian Throwdown by Ultimate Smartfit Challenge, susținut Flex, desfășurat pe terenul sintetic de antrenamente de lângă Stadionul Dan Păltinișanu.

Concursul are 4 categorii: BEGINNERS, SCALED, RX și MASTERS și cuprinde 5 probe, desfășurate pe durata a două zile, sâmbătă și duminică. Printre participanți se numără și campionii naționali ai României: Severin Irimia și Cătălina Chelmus.

Timișorenii sunt invitați să susțină sportivii și să faca cunoștință cu unii dintre cei mai buni atleți din întreaga Europă, care se vor întrece pentru a câștiga un loc pe podium.

Probele sunt spectaculoase, iar atmosfera este incendiară.

Spectatorii vor putea servi mâncăruri și băuturi în timp ce se vor bucura de un show sportiv care îi va ține cu sufletul la gură. Marea finală de duminică se va desfășura pe beat-urile lui Sean Norvis, DJ și producător muzical și artist Cat Music.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cei mai buni atleti din Europa??? :))))
    Nimeni din top 50 pe Europa nu e prezent la concursul asta!

  2. Bine, că nu se mai afișează prin centru toate panaramele și că i-au ascuns printre stadioane, acolo unde e locul lor. Apoi, nu văd de ce mi-aș strica digestia să mă uit la niște figurine cum se cațără pe frânghii. Nu e ca și când, am putea transpune în viața reală „performanțele lor”. Și dacă tot faceți reclamă la show, rugăm stafful și lista cu anabolizante care le ingerează duduile și duducii. Nu fiți așa pudici, că știm cum crește mușchiul 😉

    • Mergi dom’le la opereta, nu te aduce nimeni cu forta sa vezi concursul. Numai Gigi contra e lumea astazi. Macar oamenii astia au o pasiune pentru ceva.