2 zile fara apa calda pe mai multe strazi mari din Timisoara. Anuntul Colterm

TIMISOARA. Nu va curge apa calda la robinetele timisorenilor de pe mai multe strazi, in unele cazuri chiar doua zile la rand. Aceasta intrucat se fac lucrari in cadrul proiectului de retehnologizare a sistemului de termoficare inceput in 2017 la Timisoara.

CITESTE SI: S-a dublat de la o zi la alta numarul de noi cazuri de coronavirus in Timis. Au fost raportate 3 decese si 79 de noi infectari cu COVID in Timisoara si in judet

In vederea efectuarii de lucrari aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timisoara in vederea conformarii la normele de protectia mediului privind emisiile poluante in aer si pentru cresterea eficientei in alimentarea cu caldura urbana, Etapa II”, suntem nevoiti sa intrerupem furnizarea apei calde in 2 si 3 septembrie 2021, dupa cum urmeaza:

· Joi, 2 septembrie, la PT 50, intre orele 8.00-22.00. Vor fi afectati consumatorii arondati strazilor: 1 Decembrie, F.C. Ripensisa, Craiova, A. Saligny, Tineretului, Martir Cristina Lungu, Feleacului, Surorile Martir Caceu.

· Tot joi, 2 septembrie, incepand cu ora 8.00, pana vineri, 3 septembrie, la ora 22.00, la PT 13 si Diana. Vor fi afectati consumatorii arondati strazilor: Aries, Bv. Eroilor de la Tisa, Cluj, Constanta„, transmit reprezentantii Colterm.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.