Atentie, soferi! Trafic inchis pe mai multe strazi din zona centrala, la Timisoara

TIMISOARA. Se inchide circulatia pe mai multe tronsoane de strazi din zona centrala a orasului, saptamanii viitoare. Reprezentantii Primariei Timisoara anunta ca masura este necesara, pentru finalizarea unor lucrari, dar si pentru desfasurarea unor competitii sportive.

CITESTE SI: Se cumpara elevatoare pentru reviziile tramvaielor noi turcesti de la Timisoara. Licitatia primariei pentru proiectarea halei de mentenanta in care vor fi montate a esuat si va fi reluata

Astfel, Comisia de Circulatie de la nivelul municipiului Timisoara a avizat anumite masuri referitoare la traficul rutier:

1. Din cauza conditiilor meteo, lucrarile de pe b-dul. C.D. Loga nu se pot efectua in prezent. Ca urmare, Comisia de Circulatie a avizat inchiderea traficului rutier pe b-dul. C.D. Loga, tronsonul cuprins intre strazile Michelangelo si b-dul. Revolutiei din 1989, in perioada 30.08.2021 (incepand cu ora 7) -3.09.2021(pana la ora 7), in vederea executarii lucrarilor de ridicare la cota a capacelor de camin si a gurilor de scurgere, precum si aşternere a stratului de uzura.

2. Inchiderea temporara a traficului rutier in zona pasajului Michelangelo. Turul Romaniei 2021 la ciclism va avea loc in perioada 31 august- 5 septembrie si va debuta la Timisoara, iar pentru desfasurarea manifestarii, au fost avizate urmatoarele restrictii:

– in data de 31.08.2021, intre orele 16 – 22, inchiderea temporara a traficului auto pe un traseu de 4 km pentru desfasurarea cursei-prolog: START (parcarea UVT)- bd. Vasile Parvan – prin Pasajul Michelangelo – intoarcere 180 grade la stanga inainte de iesirea din pasajul Michelangelo – prin Pasajul Michelangelo – bd. Vasile Parvan – peste podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 1) – strada 20 Decembrie 1989 – Piata Iancu Huniade – bd. I.C. Bratianu – intoarcere 180 grade la stanga pe breteaua dinainte de sensul giratoriu – bd. I.C. Bratianu – Piata Iancu Huniade – str. 20 Decembrie 1989 – bd. C.D. Loga- bd. Regele Ferdinand I (banda 1) – podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 2, contrasens) – bd. Vasile Parvan – FINISH str. Traian Lalescu (intersectia cu str. Ioan Curea);

-intre orele 12-22 va fi inchisa strada Traian Lalescu, tronsonul cuprins intre bd. Vasile Parvan si str. Ioan Curea, in vederea instalarii/dezinstalarii zonei de finish.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.