Politehnica Timisoara si-a prezentat lotul de fete in pauza meciului baietilor cu Poli Iasi. Foto si video

TIMISOARA. Cu patru zile inaintea debutului in noul sezon al Ligii 1, Politehnica Timisoara le-a adus in fata publicului timisorean si pe fetele ce vor reprezentant clubul in prima liga de fotbal feminin.

CITESTE SI: Cand iti doresti putin, nu obtii nimic! Poli Timisoara pierde in prelungiri meciul cu Iasiul

Formatia timisoreana are in lot fotbaliste cu experienta, dar si tinere de perspectiva, cele mai mici din echipa fiind Shaira Pera, Andreea Sepetan si Nicol Vuia-Dinca, toate in varsta de 15 ani. Formatia timisoreana a preluat in mare parte lotul fostei prim divizionare din Becicherecu Mic.

Politehnica nu s-a agitat nici pe piata transferurilor. Clubul alb-violet a adus-o doar pe Teodora Meluta, fotbalista care se afla inca in recuperare dupa accidentarea suferita in martie pe vremea cand evolua pentru formatia elvetiana Lugano.

Fetele au fost prezentate publicului timisorean la pauza meciului cu Politehnica Iasi. Fotbalistele au si cantat alaturi de fani.

A fost minunata primirea. Chiar ma bucur. Stiam ca Timisoara este un oras care respira fotbal, stiam ca Poli este un brand si este un brand foarte iubit, si nu doar in Timisoara. Unul dintre motivele pentru care am acceptat aceasta provocare si acest proiect este aceasta galerie minunata, acest public formidabil. Faptul ca inainte de a incepe sa jucam ne-au primit intr-un asemenea mod este incantator si ne motiveaza pentru ceea ce urmeaza. Sunt timisorence, stiu cantecele, o sa le invatam si noi, cei care am venit acum, insa nu ne va lua mult timp. O sa venim la toate meciurile la care putem, cele ale baietilor, sper ca si galeria va veni alaturi de noi si atunci cu siguranta vom mai canta impreuna„, a spus managerul Mirel Albon.

Iata cum arata si lotul Politehnicii pentru sezonul care sta sa inceapa:

Portari: Cosmina Rosu, Rebeca Pavel, Mihaela Durla
Fundasi: Anda Jivan, Cristina Codrescu, Denisa Hategan, Denisa Heisu, Teodora Meluta, Sabina Scurtu, Nicol Dinca-Vuia
Mijlocasi: Nikoleta Kurja, Cristina Sucila, Larisa Grigore, Florentina Ancas, Melisa Sodinca, Clara Rosu, Anca Dobai, Giorgiana Mateescu
Atacanti: Bianca Ienovan, Shaira Pera, Andreea Sepetan, Adina Rognean.

Staff-ul tehnic al formatiei timisorene este format din managerul Mirel Albon, antrenorul Liviu Ivasuc, preparatorii fizici Vlad Nicoara si Cristian Lazar, psihologul Alexandru Boncu si maseurul Sorin Sima.

Politehnica debuteaza in noul sezon al Ligii 1 in acest final de saptamana, in deplasare, cu CSM Alexandria.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.