Prinsi fara masca de protectie in locuri in care aveau obligatia s-o poarte. Au curs amenzile date de politisti. N-au scapat de sanctiuni nici scandalagii sau soferii tupeisti

TIMISOARA. Soferi trasi pe dreapta, oameni legitimati pe strazi sau in localuri ori magazine si amenzi drastice aplicate de politisti in cadrul unor razii efectuate in tot orasul.

CITESTE SI: 30.000 de lei amenda si masina confiscata. Nesimtit prins in timp ce golea o dubita de gunoaie in Padurea Verde, la Timisoara 

Politistii de la Rutiera au iesit miercuri pe strazile din oras si au oprit 83 de masini, au legitimat 167 de oameni si au aplicat 108 amenzi, cu o valoare totala de 12.672 de lei. Sase dintre conducatorii auto au ramas si fara permis pentru diferite perioade de timp, 4 dintre ei pentru ca au trecut prin intersectii pe culoarea rosie a semaforului. De asemenea, au fost amendati si 64 de timisoreni care au traversat prin locuri nepermise.

O alta actiunea a politistilor a vizat modul in care sunt respectate masurile de protectie impotriva COVID-19. Intre orele 16.00 si 22.00, oamenii legii au legitimat 98 de oameni, au fost verificate 44 de firme si 42 de masini. In timpul acestei operatiuni au fost date 53 de amenzi, cu o valoare totala de 9005 lei, dintre care 10 le-au primit cei care au deranjat linistea si ordinea publica, 34 au fost date soferilor care nu au respectat diferite reguli de circulatie, iar 5 pentru timisorenii care nu au purtat masca de protectie in zonele in care aceasta este obligatorie.

In timpul acestei actiuni politistii au retinut un permis de conducere si au retras si un certificat de inmatriculare, dar au si raspuns la 10 apeluri la 112.

Controalele oamenilor legii vor continua si in zilele viitoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.