Oprit inainte de a produce vreo tragedie. Alcoolemie de 1,43 descoperita de politisti la un sofer din Timisoara

TIMISOARA. Sofer mut de beat prins de politisti pe un bulevard din Timisoara.

CITESTE SI: Motociclisti care terorizeaza orasul ambaland motoarele noaptea, prinsi de politisti la Timisoara si sanctionati. N-au scapat de amenzi nici terasele zgomotoase 

Un tanar in varsta de 29 de ani conducea un autoturism pe bulevardul Eroilor si a fost tras pe dreapta sambata noapte, la putin timp dupa ora 1.00. Cum soferul duhnea a alcool, politistii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 1,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. La o verificare mai atenta politistii au aflat ca inainte de a fi oprit, tanarul fusese implicat intr-un accident soldat doar cu pagube materiale. Barbatul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Nu a fost singurul sofer prins baut la volan. Un alt barbat in varsta de 46 de ani a fost oprit de agenti la Gavojdia, iar dupa testare, etilotestul a aratat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si acest conducator auto s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Un alt sofer a fost oprit la Timisoara, pe Splaiul Nistrului. Barbatul in varsta de 22 de ani nu era baut, dar nici nu avea permis de conducere. Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis.

In timpul controalelor din weekend, politistii au retinut si 26 de permise de conducere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.