Motociclisti care terorizeaza orasul ambaland motoarele noaptea, prinsi de politisti la Timisoara si sanctionati. N-au scapat de amenzi nici terasele zgomotoase

TIMISOARA. Amenzi drastice aplicate de politistii locali si jandarmi, in noaptea de sambata spre duminica, la Timisoara.

CITESTE SI: Se fac o multime de angajari pe durata nedeterminata la Spitalul Militar din Timisoara. Se cauta si ingineri, si inspectori, si economisti, personal civil. Lista posturilor disponibile

Oamenii legii au verificat 20 de baruri si restaurante cu terase din oras, dupa ce au primit sesizari de la timisoreni care se plangeau ca nu se pot odihni din cauza zgomotului.

De asemenea agentii au prins si 5 motociclisti si un sofer care au ambalat prea tare motoarele sau au facut drifturi in diferite zone din oras. Politistii au dat 26 de sanctiuni, cu in valoare totala de 16.170 de lei.

Politistii locali au primit numai in ultima luna 33 de sesizari de la timisoreni care s-au plans ca muzica rasuna prea tare din unele localuri sau ca motociclistii calca acceleratia in creierii noptii pe strzile din cartiere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Plus încă vreo 10 țigani cu bolizi de Germania care se dau în spectacol ambalind și conduci d agresiv, FĂRĂ CA VREUN POLIȚAI sa i deranjeze… Gonesc ptin tot orasul după modelul ucigașului cu Ferrari care a accidentat mortal un pieton cind a scăpat bolidul din mina

  2. Amenzi? Si cine le plateste? Gargara cu pioneze!

  3. De caramizii aruncate ,unde trebuie, ati auzit ?

  4. cu cat au penisul mai mic, cu atat accelereaza mai tare!

  5. Degeaba politia iese in strada doar o data la 6 luni!!!
    Ar trebui facute astfel de controale in fiecare seara !!!
    Asta ar trebui sa faca politia, nu sa stea la panda ptr a prinde pe cate unul care circula cu 10-20 Km/ora peste limita maxima.
    In timpul lui Ceasca, viteza max in localitati era de 70 nu ca acum de 50. Au fost mai multe accidente atunci cauzate de viteza ???

    • astia nu lucreaza seara, ce naiba parca nu stim cu totii de cine vorbim :))

  6. In fiecare seara,dar mai ales in weekend,ar trebui amendati labagii astia care se cred Rossi sau Marquez.Sa mearga dracului in afara orasului si sa-si omoare acolo motoarele si sa-si consume cauciucurile.Dar ce farmec ar mai avea?Mai ales daca ai motocicleta rosie si mai stai si la bloc.Niste imbecili frustrati

  7. Veniti si la Mosnita sa vedeti ATV-uri, motociclete, masini de curse , tot ce vrei . Aici se pare ca fac ce vor.

  8. iar isi fac reclama? :)) la atat sunt buni

  9. La varutu mieu din chiniezu noapcea zice ca sa dau pa sosea cu viteze dalea nebune si nime nu le face nimica