Bani pentru tineri. 1 milion de lei de la Centrul de Proiecte pentru evenimente dedicate celei mai frumoase varste

TIMISOARA. Se lanseaza un nou apel de catre Centrul de Proiecte al Municipiului Timisoara, in cadrul caruia un milion de lei va fi impartit pentru sustinerea ideilor tinerilor.

CITESTE SI; Indemnul batjocoritor al celui mai bogat consilier local pentru timisorenii de pe Budai Deleanu ramasi peste noapte fara locuri de parcare pentru masini

Scopul apelului este de a contribui la dezvoltarea unui mediu social care valorifica potentialul tinerilor de a devini membri activi ai comunitatilor in care traiesc.

Ne dorim sa sustinem asociatii si fundatii care sa participe activ la viata culturala, sociala si educationala a orasului, prin proiecte de si pentru tineret, care sa asigure oportunitati egale de acces la educatie non-formala, exprimare libera, profesionalizare si creatie„, transmit reprezentantii Centrului de Proiecte Timisoara.

Inscrierea proiectelor se desfasoara pe AICI. Un solicitant poate depune spre finantare maxim un proiect, pentru care poate solicita maxim 75.000 lei.

Acesta este ultimul apel lansat de Centrul de Proiecte în 2021, pe care îl dedicam tinerilor. Asteptam sa va înscrieti proiectele si va încurajam sa ne contactati pentru consultanta sau clarificari în perioada depunerii. Suntem curiosi sa vedem ideile si initiativele voastre”, a declarat Alexandru Boca, inspector de specialitate programe si proiecte.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.