Tanara gravida si cei doi copilasi ai sai, loviti de masina pe trecerea de pietoni

O femeie insarcinata si cei doi copilasi ai ei au fost loviti de masina in timp ce traversau strada regulamentar.

CITESTE SI: Cel mai tanar pacient din Romania, in stare critica la Terapie Intensiva, infectat cu coronavirus, este internat la Timisoara. E nevaccinat si le-a spus medicilor ca nu crede in COVID

Accidentul a avut loc joi seara in Arad, la intersectia strazilor Condurasilor si Clujului. Soferul unui autoturism nu a incetinit la o trecere de pietoni si i-a lovit in plin pe tanara si pe cei doi copii ai sai care traversau pe zebra.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei si Politiei. Femeia si cei doi copilasi au fost dusi la spital, o fetita fiind grav ranita, scrie glsa.ro.

Politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat ca un barbat de 31 de ani, din municipiul Arad, care conducea un autoturism pe strada Condurasilor spre strada Clujului, ar fi accidentat o femeie de 26 de ani care se afla pe trecerea de pietoni impreuna cu cei doi copii minori. In urma evenimentului rutier, tanara de 26 de ani si cei doi copii minori au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etiloltest, rezultatul fiind negativ. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Politistii vor continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Parca alta data se dadeau mai multe relatii despre ,,infractor,,…Acum…nimic?O fi usr-isto-lgbt-ist…..Atunci nu va pati absolut nimic,jigodia..Amarata gravida si cu copii mici ,va fi considerata vinovata…Unde sa emigram oameni buni??In Romanistanul ….curcubeu,nu mai e de trait..

  2. Pai avem o reputatie de pastrat, nu. Macar la ceva suntem si noi primii in Europa.

  3. Vai Stela dar tu ești proasta rău. Nu ești cumva pesedisto-liberala-comunistoida și mare pupatoare de poale și cruci asa ca o creștină ortodoxa adevărată ???

  4. Bahaules, dha sharaca fusa lhovita dhe mhasina, hasa dhe thanara.
    Lha noi lha ghermania nhu sha-ntampla dheastea, safu