Ripensia Timisoara si-a aflat adversarul din Cupa Romaniei. Timisorenii au un portar nou

TIMISOARA. Competitia tuturor, Cupa Romaniei se pregateste de turul 3. Aici intra si majoritatea echipelor din liga secunda, inclusiv Ripensia, in timp ce Politehnica va debuta in „focuri” din turul urmator.

CITESTE SI: Cupa Poli la handbal se apropie de start. Veszprem trimite la Timisoara echipa de tineret. Schimbare de ultim moment in programul competitiei 

In mansa secunda, doua echipe din Timis, Dumbravita si Ghiroda au fost eliminate, iar mai departe a mers doar Avantul Periam, care acum este revelatia formatiilor din judet. Cum imperecherea echipelor s-a facut pe criterii geografice, Periamul, echipa ce va evolua si in urmatorul sezon in Liga 3, va juca acasa cu divizionara secunda Ripensia.

In turul 3, vor participa 52 de echipe, astfel ca sunt 26 de partide. Jocurile se vor disputa pe 25 august de la ora 17.30.

Ripensia, care sezonul trecut a invins Soimii Lipova apoi a fost eliminata de Astra, are un nou portar. Mark-Antony Lupu are 1.90 si 83 kg, s-a nascut in Zaragoza si a inceput fotbalul la Infinity Tarnaveni. Ulterior, a fost legitimat la ACS Kinder Sangeorgiu de Mures, iar apoi a trecut la Viitorul Cluj. In sezonul anterior, el a fost imprumutat la Sepsi Sfantu Gheorghe. Nascut in 2004 el s-a pregatit in ultima perioada cu Ripensia, pentru care a semnat primul contract de profesionist.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.