Tragedie intr-un oras din Banat. Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului in care locuia. Video

Momente teribile pentru locuitorii unui bloc din Banat, care si-au vazut unul din vecini prabusindu-se pe cimentul din fata imobilului.

CITESTE SI: Baiat de 17 ani atacat ziua in amiaza mare de un talhar, intr-o statie de tramvai din Timisoara 

Un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Govandari din Resita. Vecinii au sunat imediat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj al ambulantei. Din nefericire, medicul nu a mai putut face nimic pentru el.

Oamenii care il cunoasteau spun ca este exclus ca omul sa se fi sinucis. Barbatul era sef de birou la CFR si locuia alaturi de sotie, care este asistenta medicala, si de fiica sa.

 

Vecinii spun ca barbatul era cardiac, nu s-a simtit bine in ultimele zile, iar marti, starea sa s-ar fi inrautatit inca de dimineata. Oamenii banuiesc ca acestuia i s-a făcut rau in casa din cauza caldurii, ar fi iesit la geam si probabil a lesinat si a cazut peste pervaz, scrie infocs.ro.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a petrecut accidentul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.