Covor rosu intins pe strada sub bolta de flori. Nunta de romi, intrerupta de jandarmi si politisti in Timis. S-a lasat cu amenzi. Foto

TIMIS. Porti impodobite, strada blocata si covorul rosu intins pe drumul public.

CITESTE SI: Accident cu 3 masini, una s-a rasturnat. Ce s-a putut intampla dupa o schimbare de banda. Video 

Asa s-a pregatit de petrecere o familie de romi din Lugoj. Cum acestia au blocat o strada in apropierea Podului de Beton din oras, un localnic a sunat la politie, iar in locul oaspetilor au ajuns inainte politistii si jandarmii.

Oamenii legii i-au ceruit organizatorului sa ridice bolta de flori si covorul rosu intins pe strada.

In timp ce unii dintre politistii locali le spuneau petrecaretilor ca nu au voie sa isi intinda decoratiunile pe strada, unul dintre indivizi i-a amenintat pe politisti ca il suna pe ‘primarul Francisc Boldea’.
Barbatului i s-a explicat ca Boldea nu mai este primar inca de toamna trecuta si s-a linistit in cele din urma, asta in timp ce proprietarul imobilului a inteles ca a facut o greseala si s-a grabit sa o indrepte inainte sa fie amendat. In cateva minute, bolta si covorul rosu au disparut iar asfaltul a fost curat, scrie lugojinfo.ro.

Totusi, organizatorul nuntii nu a scapat nepedepsit.

Deoarece nu am reusit cu vorba buna, petrecerea s-a incheiat cu o amenda in valoare de 2000 de lei si promisiunea unei noi amenzi in valoare de 6000 de lei daca activitatea se reia dupa plecarea jandarmilor. Misiunea s-a incheiat cu succes la ora 14:10, iar pana in prezent linistea publica nu a mai fost tulburata‘, transmit reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Asta-i cea mai grava problema a Romaniei si romanilor. In 50 de ani se va scrie Rrromania si rrom. Cei ce-au condus tara de-a lungul sutelor de ani nu au vazut si n-au luat masuri pentru educarea acestei natii.

  2. Aceste personaje nu pot fi educate cu vorba buna au asta in adn ul lor.
    S au convins de acest aspect si vesticii .
    Trebuie ca in cazul lor sa se aplice legea grabnic si eficient si sa fie pusi la plata,iar daca nu platesc sa fie executati silit.
    In spiritul si litera legii.
    Ma intreb oare daca avem autoritati capabile sa faca lucrul acesta ?
    Pina acum s a dovedid ca nu .
    Cei care au aplicat amenda in cazul din articol ar trebui recompensati.

    • Pai, avem autoritati capabile. N-ati auzit ca il avea in buzunar pe Boldea? Nu degeaba era fostul primar (care prin mutra ducea inainte marile roluri care l-au facut celebru pe Bela Lugosi) capabil de orice cand il sunau fostii sponsori.

  3. Este fain cînd începe ziua cu o glumă bună care zice așa: Romi și vorba bună!!!

  4. E toamna, ,,randunicile,, se pregatesc de migrare…..

  5. DE UNDE FRASS AU ASEMENEA AVERI ORDINARII ASTIA?IA CONFISCATI-LE TOT

    • Cum de unde, ,,muncesc,, de le zboara fulgii pe ,,santierele,, Europei. Furt, prostitutie, inselaciuni, cersetorie etc. Sunt multe ,,santiere,, in Europa…..