Soarecii si sobolanii din Timisoara, atacati de echipele de interventie ale firmei de deratizare

TIMISOARA. Reincepe razboiul impotriva rozatoarelor din Timisoara.

CITESTE SI:  Turcia intra pe lista rosie, alaturi de Grecia, Franta si Spania. Noua lista a tarilor cu risc epidemiologic ridicat

Reprezentantii Coral Impex, firma care se ocupa de serviciul de dezinsectie si deratizare, anunta ca va face o actiune de deratizare in oras, in perioada 18 – 27 august.

Substantele fac parte din grupa III de toxicitate ( pesticide non-agricole), Tip 14 (Rodenticide), si sunt avizate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii si se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana de catre Ministerul Sanatatii”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Pentru ca tratamentele sa aiba o eficienta ridicata, reprezentantii companiei fac apel la toti cetatenii municipiului sa ia masuri urgente de efectuare a curateniei in gospodariile proprii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Asta e titlu de stire??? Pe bune ???