Mii de oameni afectati. Se opreste apa calda la Timisoara, pe zeci de strazi din nordul orasului

TIMISOARA. Se opreste apa calda miercuri, timp de mai multe ore, pe zeci de strazi din Timisoara.

CITESTE SI: Macel pe Calea Bogdanestilor, la Timisoara. Se taie 167 de copaci pentru dezvoltarea in forta

Echipele Colterm vor interveni la reteau de distributie, astfel ca intre orele 8.00 si 18.00 vor ramane fara apa calda mii de locuitori de pe 35 de strazi din nordul orasului.

Se va intrerupe furnizarea apei calde pe strazile Amurgului, C. Aradului, Liege, Orșova, Ac. R. Răduleț, Călan, Carei, Cugir, Dej, Felix, Martir S. Motohon, Liniștei, S. Bocu, Ghe. Leahu, Răsăritului, Martir I. Miron, Aleea Scurtă, Ghe. Ostrogovich, Dr. V. A. Alaci, Speranței, Martir D. Carpin, Martir Cernăianu, Bucovina, P. Halipa, M. Basarab, I. Nistor, I. Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir O. Munteanu, Martir A. Florian, Torontal.

La finalizarea lucrarilor este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure, astfel ca oamenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.