Dezastru pe sosea provocat de un sofer beat. 3 masini facute praf si tot atatia raniti

Grav accident de circulatie provocat de un sofer beat, vineri dimineata, pe DN7.

CITESTE SI: Mobilizare in locul in care centura sud se va intalni cu cea de nord, la Timisoara, unde se construiesc bretelele de acces. S-a trecut de 30% stadiu de realizare la viitoarea sosea de ocolire. Ultimele imagini de pe santier. Foto

Intre Orastie si Deva, conducatorul auto a patruns pe contrasens cu masina si a izbit doua autoturisme care circulau regulamentar din fata.

In urma impactului, toti cei 3 soferi au fost raniti, iar masinile au fost distruse.

Politistii ajunsi la locul dezastrului aveau sa constate ca cel care a provocat accidentul era beat. Etilotestul a aratat o concentratie de 0,95% alcool in aerul expirat.

Barbatul de 47 de ani s-a ales cu dosar penal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Probabil era un membru Haur de baza , in loc sa facă legi împotriva persoanelor gay ,daca le pasa de români mai bine să facă legi aspre pt condus băut și să pună radare pe șoselele, dar atunci își pierd votanți

    • Sa mori tu că era membru Haur? Ești vreun progresel fara gen?😎

      • Progresel fara gen….:))
        You made my day Solitaire!

    • Nu are nicio legatura cu politica acest accident. Putea fi si membru USR tot era vinovat.