Si-a bagat prietenii in spital. Oameni raniti dupa un accident pe o sosea din vestul tarii. Surpriza pentru politisti. Foto

Un sofer s-a rasturnat cu masina si atat el, cat si prietenii care erau cu el in autoturism au ajuns la spital.

CITESTE SI: Tractor facut scrum pe un camp din Timis. Focul a mistuit si cateva hectare de miriste. Foto si video

Accidentul a avut loc intre localitatile aradene Sicula si Seleus. Un tanar in varsta de 27 de ani a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat in iarba de pe marginea soselei.

Soferii care treceu in acel moment prin zona au sunat la 112, iar la fata locului au ajubs echipaje ale pompierilor si salvarii, dar si politistii.

Soferul si alti doi amici ai sai au fost raniti usor, dar au iesit singuri din masina. Totusi, cei trei au fost preluati de ambulante si transportati la spital. Soferul a fost si testat cu aparatul etilotest, iar politistii au avut o surpriza. Soferul era baut.

In urma testarii conducatorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,94 m.g./l alcool pur in aerul expirat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere sub influenta bauturilor alcoolice„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.