Betivi si drogati prinsi de politisti la volan la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Soferi beti crita sau care au consumat substante interzise au fost prinsi de politisti in timpul raziilor de pe sosele.

CITESTE SI: Se opreste curentul pe mai multe strazi din Timisoara, dar si din judet. Lista cu intreruperile din zilele viitoare

Politistii de la Timisoara au tras pe dreapta pe un barbat in varsta de 53 de ani si, cum omul mirosea a alcool, a fost pus sa sufle in aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 1,17 mg/l alcool pur in aerul expirat, astfel ca soferul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis.

Un al sofer a fost tras pe dreapta la Surduc Mic. Barbatul, in varsta de 25 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest, care a aratat ca acesta consumase substante psihoactive. Tanarul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice si s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta drogurilor.

Un alt sofer a fost prins in cealalta parte a judetului, la Saravale. In acest caz, politistii au simtit miros de alcool cand s-au apropiat de masina barbatului de 46 de ani. Cand a suflat in aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Politistii l-au dus pe barbat la spital pentru a i se lua probe de sange, dar au continuat si cercetarile, in urma carora au aflat ca omul nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar numarul de inmatriculare era unul fals.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Iarasi l-ati prins pe recidivistul Ruben Latcau, spaima codului rutier?

  2. Aceasta este starea de normalitate.