Aproape 100 de migranti adunati de pe strazi si din spatii verzi la Timisoara de politisti si jandarmi. Unul dintre transfugi a ajuns la spital

TIMISOARA. Politistii din mai multe structuri, alaturi de jandarmi au actionat iun ultimele zile in tot orasul pentru depistarea migrantilor.

CITESTE SI: Incendiu dupa ce un bloc a fost lovit de trasnet la Timisoara. Locatarii, evacuati. Foto si video 

Oamenii legii au descoperit de la inceputul saptamanii 84 de migranti, care provin din Afganistan, Siria, Pakistan, Bangladesh si Libia. Acestia au varste cuprinse intre 18 si 40 de ani si majoritatea aveau documente temporare de identitate pentru solicitantii de azil.

Printre transfugi a fost gasit si unul care avea o infectie grava la un picior. Acesta a ajuns la Spitalul Municipal, unde a primit ingrijiri medicale, a fost externat si a ajuns in Centrul Regional de Proceduri si Cazare a Solicitantilor de Azil Timisoara.

Dupa ce vor fi verificati, cei 84 de transfugi vor fi trimisi la Centrele Regionale de Cazare din tara.

Politistii si jandarmii vor continua acest gen de actiuni si in zilele urmatoare.

Foto: arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Fritz e de vina. Robu ar fi lichidat deja spatiile verzi pana la ora asta. Ioc spatii verzi, ioc migranti.

  2. bai papagale……..de unde le stii tu pe toate?analfabetule

  3. Oamenii astia lasa o mizerie de nedescris peste tot pe unde trec, nici nu vreau sa stiu cum se simt locuitorii de pe malul Begai cu asa specimene in jurul locuintelor. Actiunile acestea sunt cu efect temporar, tot vin altii si altii..Iti trebuie curaj sa mai circuli noaptea in zona aia. Ce pacat ca orasul se degradeaza vazand cu ochii..

  4. Sa ne bucuram….fritzake le-a facut si festival !!La cita minte are…..nu ma mir de situatia in care suntem…si va fi mai rau…

  5. Exista o multitudine de organe de ordine sa isi intre in atributiuni si sa le aplice legea acestor indivizi,dar nu se mobilizeaza decit cind apare vreun eveniment major,vezi cazul precedent cu afganul fugit si returnat dupa ce a fost depistat in alta tara,pina atunci o lalaie cu toate ca acesti migranti sint un factor de tulburare major pentru cetatean,la salariile si la privilegiile pe care le au nu ar trebui sa vedem crac de migrant in oras decit acolo unde le este permis(si mai este si alta fauna care ar trebui sa dispara din oras).

  6. si ce spune legea? sint refugiati. vor sa ajunga in vest, norocul nostru. sa se faca pod aerian spre germania, klaus sa vorbeasca cu mama merkel, sa ii primeasca, ce sa se mai chinuie inghesuiti prin camioane, acum pe canicula.

  7. Pe Gh.Lazar se plimbau alene…..