Le-au dat trezirea. Zeci de perchezitii la contrabandisti facute de politisti in Timis si alte doua judete

TIMIS. Echipaje de politisti si jandarmi au descins luni dimineata in mai multe locatii din Timis, Arad si Caras-Severin. Perchezitiile vizeaza persoane banuite ca se ocupa cu contrabanda de tigari, intr-un dosar instrumentat de politistii de la Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare.

CITESTE SI: Video. Imagini de infarct. Sofer pe contrasens pe Autostrada Vestului, la un pas de accident inainte de Dealul Liliecilor

Oamenii legii au intrat in 22 de case in cele trei judete, trei dintre mandate fiind puse in aplicare in localitatile timisene Varias, Sannicolau Mare si Sanpetru Mare.

In urma perchezitiilor au fost ridicate aproape 600 de pachete de tigari de marci diferite, suma de 1000 de lei, 700 de euro, dar si mai multe telefoane mobile si inscrisuri.

In sprijinul politistilor de la Sectia Regionala de Politie Transporturi au venit si colegii lor de la Biroul de Operatiuni Speciale, de la Inspectoratele Judetene din Timis, Arad si Caras-Severin, dar si jandarmii de la Gruparea Mobila „Glad Voievod” Timisoara.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ahahahahaha

    Varias, Sanpetru si Sannicolau, dar la Periam nu sunt contrabandisti?:)))))))

    ahahah…. aia platesc unde trebuie, deci nu se pune :)))

    mai degraba miroase a manevra 😉 a dare in primire