Barbat gasit mort pe malul Muresului. Sarise in apa sa se racoreasca

Trupul neinsufletit al unui barbat care a sarit in apele Muresului sa se racoreasca dupa o zi de canicula a fost descoperit de echipele de salvare.

CITESTE SI: Razie de proportii a politistilor si jandarmilor la Timisoara. Au fost verificate terasele din centru, dar si soferi in trafic. Zeci de amenzi aplicate. Foto 

Pompierii au gasit cadavrul dupa doua zile de cautari, la 500 de metri distanta de unde omul plonjase in rau. Trupul barbatului in varsta de 43 de ani a fost descoperit sambata, in vegetatia de pe marginea Muresului, la patru ore dupa reluarea cautarilor

Va reamintim, joi seara, un apel la 112 anunta ca un barbat s-a aruncat in apele Muresului, de pe un pod din Arad, aflat intre Subcetate si Micalaca. Din primele verificari a reiesit ca omul era din localitatea Sanleani si ar fi baut inainte de a sarit in apa.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.