Patru tineri dusi in arest dupa bataia cu scaune si sticle dintre doua gasti de romi din Piata Victoriei, la Timisoara. Video

TIMISOARA. Patru tineri au fost retinuti pentru 24 de ore de politisti dupa ce acestia s-au luat la bataie pe o terasa din plin centrul Timisoarei.

CITESTE SI: Imagini cu bataia dintre romi in plin centru la Timisoara. Au zburat scaune, sticle si pahare. Video 

Indivizii au intre 19 si 32 de ani si sunt cercetati pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Cu privire la incidentul ce a avut loc azi-noapte, in jurul orei 23:00,in Piata Victoriei din municipiul Timisoara, in care mai multe persoane au tulburat ordinea si linistea publică, va comunicăm ca polițistii Secției 1 Timisoara au identificat 4 persoane, bănuite de producerea incidentului, respectiv 4 bărbați in vârstă de 19,22,29 si 32 de ani. In urma investigatiilor efectuate si a probatoriului administrat in cauza, cei 4 barbați au fost retinuti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, urmand a fi introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, marti seara, in jurul orei 23.00, intr-un grup de zeci de barbati si femei de etnie roma s-a iscat un scandal in zona teraselor de pe Surogat. De la vorbe de ocara pana la pumni n-a durat mult. Au aruncat unii in altii cu sticle, cu pahare si chiar cu scaune. Timisorenii aflati la terase au fugit ingroziti.

Martorii au sunat la 112. In Piata Victoriei au descins jandarmii si politistii care au intervenit sa opreasca incaierarea.

Pana la sosirea fortelor de ordine, insa, majoritatea celor implicati in scandal au fugit.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Capitala „Banatului”… Mentalite de Serbia! Sigur Tiganischoara nu are nicio treaba cu Transilvania. Si nici cu Romania. Buhahaha….

    • Nu e mentalitate de Serbija .
      „Liber sau mort ” , asa au fost sarbii toata istoria lor .

      Parca romanii spuneau asa : „Capul plecat , sabia nu-l taie „.
      Un popor de sclavi si tradatori ,

      • bine zis,capul plecat de sabie e repede de taiat

    • Poate ar fi mai bine pentru tine sa te intorci in Romania sau in Transilvania. Poate ai venit din acelasi loc cu batausii de culoare si ar trebui sa va intoarceti la origini. Pana acum 30- 40 de ani, asemenea personaje nu indrazneau sa se apropie de centrul orasului. Ma refer la batausi si la mitocanii care injura orasul in care s-au infiltrat si-si inchipuie ca l-au prins pe Dumnezeu de un picior…

  2. Astia sunt ghermanii veniti in vizita la Fritz!

  3. Parca a fost liniste in ultimii 8 ani, dupa retrocedari. Ne revenim? Fritz, la munca, incompetentule!

    • a fost liniste ca puteau sa se intoarca la ‘munca’ acum au ramas aici sechestrati
      vorbesti de parca nu stii ce era in fiecara vara si pe vremea lui robu.