Timisorenii, la inaltime in meciul dintre Romania si Argentina

S-a inaugurat arena „Arcul de Triumf” cu un meci test excelent pentru Romania impotriva Argentinei, una dintre cele mai bune nationale de rugby din lume.

Atmosfera a fost una superba la inaugurarea arenei. 4042 de bilete s-au vandut pentru acest meci, o cifra buna, tinand cont ca accesul a fost permis la jumatate din capacitate.

Ionel Melinte, care pana in iunie a fost jucatorul SCM Timisoara este primul marcator de pe Arcul de Triumf el ducand Romania in avantaj, 3-0. Diferenta enorma d evaloare dintre cele doua nationale nu a fost insa foarte vizibila, Stejarii jucand de la egal la egal cu ilustrii adversari. La pauza, Argentina conducea cu 17-9, dar in a doua repriza Romania a egalat, la aceasta contribuind decisiv si jucatorul lui SCM Timisoara Eugen Capatana, singurul marcator de eseu din partea Stejarilor. S-a facut 17-17 si pe un final incins oricare echipa putea castiga, dar „pumele” s-au impus dupa un eseu transformat pe final.

17-24, dar un esec pozitiv pentru Romania, care a aratat ca poate avea un viitor in sportul cu mingea ovala. Gabi Rupanu si Vladut Neculau, de asemenea de la SCM Timisoara au mai jucat in aceasta partida pentru Romania.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.