Controale pe santierele din Timisoara. Amenzi de zeci de mii de lei date de politistii locali pentru transportul deseurilor din constructii. Foto

TIMISOARA. Politistii locali au dat zeci de amenzi de la inceputul anului firmelor care nu au gestionat corect deseurile din constructii la Timisoara.

CITESTE SI: Iti zugravesti apartamentul sau faci reparatii in casa? RETIM iti spune cum sa scapi de deseurile din constructii. Foto si video 

O sanctiune dubla a fost aplicata in complexul studentesc, la o cladire de pe strada Ofcea. Oamenii legii au au descoperit un camion in care erau incarcate deseurile si care nu corespundea normelor de transport.

Politistii i-au dat o amenda de 6000 de lei proprietarului imobilului si 10.000 firmei care asigura transportul deseurilor.

O alta amenda, de 20.000 de lei, a fost data pentru gestionarea necorespunzatoare a deseurilor pe un santier de pe strada Paris, iar o alta, de 30.000 de lei pe un altul de pe strada Corneliu Coposu. Alte 5 sanctiuni de cate 2500 de lei au fost date pe santiere din zonele Calea Circumvalatiunii, Treboniu Laurian, Atanasie Demia, Intrarea Mierlei.

In total, de la inceputul lui 2021, oamenii legii au aplicat 48 de amenzi firmelor sau proprietarilor care nu au getsionat corect deseurile din constructii la Timisoara.

Politistii locali vor continua acest tip de verificari si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.