Zeci de politisti au donat sange la Timisoara. Cu bonurile primite vor cumpara bunuri pentru copiii necajiti

TIMISOARA. Dornici ca oamenii carora le poarta de grija prin meseria pe care si-au ales-o sa constientizeze nevoia reala de sange pentru cei incercati de soarta, politistii din Timis s-au mobilizat si au reeditat campania de donare – ‘Protejam oameni, ajutam oameni’.

CITESTE SI: Certificatul verde european sau pasaportul COVID poate fi descarcat, de azi. Pana cand putem circula fara el si ce valabilitate are. Numarul de telefon unde poti sesiza probleme

Miercuri, chiar in sediul Inspectoratului de Politie Timis, aproape 50 de politisti s-au implicat pentru a salva vieti.

Echipa mobila de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara a venit la IPJ Timis pentru a prelua sangele atat de pretios.

Politistii au primit bonuri de masa pe care le vor folosi pentru a cumpara bunuri si produse alimentare pentru copiii din familii nevoiase.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.