Iti zugravesti apartamentul sau faci reparatii in casa? RETIM iti spune cum sa scapi de deseurile din constructii. Foto si video

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa zugraveasca sau sa faca reparatii in case si apartamente in aceasta vara, pot scapa de molozul rezultat din constructii cu ajutorul RETIM.

In primul rand nu trebuie sa sa abandonati deseurile in pubelele de gunoi destinate gunoiului menajer sau plasticului si cartonului si nici pe domeniul public. Deseurile din constructii trebuie ambalate in saci de rafie si pot fi predate gratuit in limita a 1 mc de persoana pe luna, la unul dintre cele patru centre ale RETIM din Timisoara.

Calea Torontalului, nr. 94 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Calea Mosnitei, nr. 2-4 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Str. A Imbroane, nr. 70 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Calea Chisodei, Str. Mile Carpenisan, nr 3 (L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

Conditii de predare a deseurilor din constructii si demolari la centrele RETIM:

– deseurile din constructii si demolari trebuie depozitate in saci rezistenti la actiuni mecanice – saci de rafie.
– sunt excluse deseuri precum polistiren, poliuretan, vata minerala si bazaltica. Sacii care vor – contine deseurilor mentionate anterior nu vor fi primiti de centre.

In cazul in care se depaseste aceasta cantitate, colectarea se poate face si de la client, contra cost, in baza unei comenzi trimise catre RETIM. Va prezentam mai jos procedura ce trebuie urmata si conditiile de predare.

Online – la adresa de email : [email protected] sau [email protected] sau la numarul de telefon 0756 169 624.

La Biroul Relatii Clienti RETIM se completeaza un Contract / Formular de comanda care cuprinde datele personale (BI/CI, CNP, adresa, telefon, numar inregistrare ORC, Cod Fiscal, cont banca, stampila), capacitatea containerului si locatia unde clientul doreste amplasarea lui, precum si perioada pentru care are nevoie de container, si sa plateasca contravaloarea serviciului in AVANS, urmand ca RETIM sa programeze amplasarea containerului
Societatea procedeaza la neutralizarea, sortarea si recuperarea acestor tipuri de deseuri, pe categorii, refolosindu-le la diverse alte activitati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Aiurea, te trimit ăștia la plimbare! Zilele trecute a fost sotul meu sa se intereseze și nu primesc nici un fel de deșeuri! Reclama de dragul reclamei! ATÂT!

    • eu am dus moloz in primavara fara nici o problema…. nu au comentat nimic (la punctul de pe Torontalului)

  2. Dar de costuri nu scrie nimic in cazul containerelor aduse la domiciliu…