Prinsi cu camerele de supraveghere, dupa ce si-au aruncat gunoaiele la colt de strada. Mai multi nesimtiti, arsi la buzunare de politistii locali la Timisoara

TIMISOARA. Amenzi de aproape 30.000 de lei date de politistii locali in mai multe zone din Timisoara celor care au aruncat gunoaie la colt de strada.

CITESTE SI: Vaccinare la poarta Pietei Flavia, la Timisoara. Oricine vrea se poate imuniza anti COVID

In luna iunie oamenii legii au dat 14 amenzi, in valoare de 29.500 de lei. Politistii au aplicat sanctiunile dupa ce au verificat camerele video din diferite zone ale orasului, si, cu ajutorul imaginilor, au reusit sa-i depisteze pe nesimtiti.

Au fost surprinsi cetateni in timp ce abandonau deseuri la intersectia strazilor Musicescu si Miloia, Crizantemelor cu Preyer, Cale Aradului(zona Dacia Service), pe strazile Victor Hugo, Harniciei sau Snagov.

Au fost si situatii in care timisorenii au sesizat Politia Locala. Un barbat a fost amendat cu 3000 de lei dupa ce a aruncat gunoaie la intersectia strazilor Petre Ispirescu si Ecaterina Teodoroiu.

Politistii locali reamintesc timisorenilor ca amenzile pentru abandonul de deseuri sunt cuprinse intre 3000 si 6000 de lei, iar cei prinsi vor fi somati si sa igienizeze locurile in care au abandonat deseurile.
Timosorenii care descopera astfel de situatii pot semnala cazurile la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 la Dispeceratul Politiei Locale, sau pe adresa de email la [email protected].

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E un inceput bun. Eu as publica si numele si fata acestor nesimtiti precum si apartenenta politica fiindca umbla zvonul ca acestia ar fi membrii USR.

    • Umbla vorba ca esti un mare bou.
      Uita te in poze la tigancile alea, si te vei lamuri cine arunca.

      • Pai si USR nu e cel mai progresist partid? Tigancile alea pe care le mentionezi de ce nu ar putea fi membre de partid la USR? Eu as spune ca se incadreaza…

    • În era digitala cind oricine are un tel cu camera, e ridicol sa te vaiti ca nu prinzi poluatori… Decit dacă ești un IDIOT cocoțat în fruntea institutiilor cu pricina. Ia oferiti PREMIU la fiecare sesizare cu imagini clare ce ajuta la identificarea derbedei lor. Niste Vouchere, bilete la orice… Și promoveaza intens pe online și presa locala, campania de premiere. Sa vezi cum reduci mizeria cu 90‰. Dar cu condiția sa nu fii idiot și NEPĂSĂTOR, precum cei ce ne conduc. Lipsiți de idei ptr bunăstarea comunității și PLIN DE IDEI de corupție ptr bunăstarea proprie😁

  2. Interesant. Pe Torontalului colt cu Liege a stat vreo saptamana clopotul verde plin si in jurul lui numai sticle… cei de Retim nu pot fi amendati? Am facut poze 3 zile la rand…

  3. Doar abureli ale unor instituții INCONSECVENT, FĂRĂ UN MINIMUM DE PLQN. E UN HAOS TOTAL, A are e tot mai vizibil de la o luna la alta. Vicele TABĂRĂ CARE ARE POLITIA LOCALA ÎN SUBORDINE, E UN MEDIOCRU NOTORIU. Sub el, Politia Locala e mai INEFICIENTĂ CA NICIODATĂ.
    Nici sa copieze un sistem de la unguri nu sunt în stare. URLĂ MOTOCICLETELE ZI SI NOAPTE, deși Lear putea stăvili, NU fac NIMIC. UN MEDIOCRU SADEA, atit el cit și NOUL SEF de Poliție Locala. NU au NICIO CONCEPT CLAR și CONSECVENT URMĂRIT.

    • Tu ești o varză împuțită de putină usr-istă !!
      În primul rand boacterii de la poliția locală nu pot fi peste tot ! Asta s-ar putea intampla dacă la fiecare loc unde se aruncă ar sta la pândă un polițist, în al doilea rând motoarele care fac noaptea gălăgie sunt în atribuțiunile poliției de circulație !
      Ai găsit tu vinovatul să nu cumva să fie amintit numele vreo unui fardat din USR !!

      • Bre idiotule, da de cine tine POLUAREA FONICĂ? Nu și de Politia Locală?! Ia ieși tu cu o VUVUZEA pe bicicleta pe stradă, ori vreo TOBĂ, ori și doar cu un mare casetofon pe umăr dat la maxim, sa vezi cum te arde Politia. Deci NU mai abera… E pur și simplu NEPĂSARE, de la instituții, care pasează responsabilitatea la alții. Deși ar fii f. SIMPLU : SĂ LE DEA printr-un HCL, la toți Polițaii Locali în patrula cu mașini, misiunea asta expresa+cîte un FONORECORDER, cu care să-i înregistreze pe motocicliști ce vacarm fac în trecere ori cind pleacă de la semafor. Și alt echipaj să-i pescuiască la următorul semafor. Într-o săptamina ai scapt orasul de derbedeii pe 2roti. DOAR SA VREI! Dar cind Viceprimar e un INCAPABIL, Băiatu lu tata…

  4. Romulani…