Se opreste apa in mai multe localitati din Timis in aceasta saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a retelei de distributie si lasa fara apa mai multe localitati din Timis in zilele care urmeaza.

CITESTE SI: Reciclam responsabil chiar si pe canicula, la Timisoara si in judet. Foto 

Marti, 29 iunie, intre orele 8-16, in localitatile Gruni, Homojdia si Cosava se va efectua spalarea si dezinfectarea rezervorului si a retelei de distributie. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati. Ca urmare, miercuri, 30 iunie, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Voiteg, iar joi, 1 iulie, intre orele 9-15, se va opri apa in Banloc, Livezile si, intre orele 12-15, in Dolat. De asemenea, vineri, 2 iulie, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Jebel.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Compania ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.