Cel mai ghinionist hot din Timisoara. Prins de doua ori la furat in nici 24 de ore

TIMISOARA. Hot pasionat de cosmetice prins de politisti dupa ce a dat doua lovituri la Timisoara.

CITESTE SI: Alerta cu bomba langa un mall. Mobilizare de forte dupa descoperirea unei valize suspecte 

I s-a intamplat unui tanar de 39 de ani. Prima fapta a savarsit-o sambata, inainte de pranz. Omul a intrat intr-un magazin aflat in plin centrul Timisoarei, pe strada Piatra Craiului, de unde a plecat cu produse cosmetice in valoare de 460 de lei. Angajatii magazinului au chemat imediat politia, iar oamenii legii l-au depistat repede pe individ. Acestuia i-a fost intocmit un dosar penal pentru furt, insa nu a fost retinut, urmand sa fie continuate cercetarile.

In noaptea de sambata spre duminica, in timp ce se aflau in patrulare pe Aleea Hotinului, politistii au prins in flagrant un individ care a fortat usa unui magazin si a furat mai multe produse cosmetice. Cand au facut o verificare mai atenta, oamenii legii si-au dat seama ca era tot barbatul care furase acelasi tip de marfa din centrul orasului.

Tanarul iubitor de cosmetice s-a ales cu un nou dosar penal, pentru furt calificat, a fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul Politiei. Oamenii legii continua cercetarile pentru a afla daca barbatul a mai savarsit si alte infractiuni similare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.