Oameni raniti dupa un accident intre o motocicleta si o masina. Greseala facuta de un sofer. Foto

Doi oameni au ajuns la spital dupa ce motocicleta pe care se aflau a fost izbita de o masina.

CITESTE SI: Si-au riscat viata pentru visul lor. Migranti la un pas de inec in Dunare dupa ce au vrut sa treaca fluviul cu o barcuta si doi colaci de salvare. Foto 

Accidentul a avut loc pe bulevardul 1 decembrie 1918 din Petrosani. Un sofer a efectuat virajul la stanga pentru a intra pe strada Universitatii, insa nu s-a asigurat corespunzator si a izbit o motocicleta care venea din sens opus si pe care se aflau doi oameni. Atat conducatorul vehiculului pe doua roti, cat si o femeie care se afla cu el pe motocicleta au fost raniti si transportati la spital.

 

Soferul a suferit un atac de panica, el fiind cardiac, cu stenturi la nivelul inimii, scrie gddhd.ro.

„Un barbat de 59 de ani, din Petrila, in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din Petrosani, a efectuat un viraj la stanga pentru a patrunde pe strada Universitatii si nu a acordat prioritate de trecere motocicletei conduse de un cetatean maghiar de 46 de ani, care circula regulamentar din sensul opus, intrand in coliziune cu acesta. In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea celor doi conducatori auto si a unei femei de 45 de ani, cetatean maghiar (pasager pe motocicleta). In cauza, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Foto: gddhd.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.