Legea pumnului la Lugoj. Tanar batut dupa o sicanare in trafic. Video

TIMIS. Incident violent pe o strada din Lugoj. Un tanar a fost batut in trafic de doi indivizi.

CITESTE SI: Alerta meteo. Furtuni dupa canicula. Timisoara si intreg judetul sub Cod Portocaliu de vijelii si ruperi de nori 

Incidentul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica in cartierul Balta Lata. Victima a depus plangere abia vineri dupa ce, se pare, a intrat in posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere si poate dovedi clar in fata anchetatorilor ca a fost agresat.

Pe imagini se vede cum tanarul opreste masina pe strada si imediat langa el isi face aparitia un Touareg. Pasagerul de pe scaunul din dreapta coboara din masina grabit si il loveste de doua ori pe tanarul aflat la volan, iar dupa aceea soferul care conducea masina agresorilor intervine si el si ii mai aplica un pumn.

S-ar fi sicanat in trafic

Indivizii se urca mai apoi in masina si demareaza in tromba. Tanarul agresat a reusit sa retina numerele de inmatriculare ale masinii si a anuntat politia. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente, masina fiind identificata. Se pare ca victima a intrat in conflict cu agresorii in sensul giratoriu de pe strada 20 Decembrie. Politistii urmeaza sa ii identifice pe batausi si sa stabileasca exact de la ce a pornit acest conflict violent.

sursa: lugojinfo.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. rromania colonia bananiera in toata splendoarea ei.

    Ce vor pati agresorii? NIMIC!

    Agresatul va ramane cu bucatile incasate si cam atat…

    Daca era un copil de militian, procuror, etc. erau deja de mult saltati gibonii cu *gipan*, dar aparent victima e un oarecare fara prea multe pile.

    Dragilor… in trafic nu se opreste pentru discutii dupa sicane si sprayul cu piper in usa e sfant.

  2. Angajează băiete doi ucrainieni si fa-i fericiti pe părinții celor doi țigani nenorociți!Au ocazia să-si cumpere coroane de 4 metrii!!!PLUS ca se reunește satra!!!

    • idee buna