Tragedie in Belgia. O cladire aflata in constructie s-a prabusit. Un roman si-a pierdut viata, iar altii sunt raniti VIDEO

O scoala aflata in constructie s-a prabusit peste mai multi muncitori, sambata, in Anvers (Belgia). Din primele informatii, sunt mai multi morti si raniti.
CITESTE SI: Tragedie in vestul tarii. Un tanar de numai 19 ani a murit inecat
Potrivit unui martor, schela s-a prabusit brusc in timp ce muncitorii erau ocupati sa curete fatada. Asta in timp ce un alt grup de muncitori lucrau la demolarea unei podele.

Cel mai nou bilant indica 3 morti: un roman, un portughez si inca o persoana a carei nationalitate nu este cunoscuta. De asemenea, printre raniti figureaza inca 4 romani.

Serviciile de urgenta au scos de sub daramaturi zece persoane. Opt dintre ele sunt acum in stare grava la spital. Alti cativa muncitori sunt in continuare sub daramaturi.

Autoritatile belgiene au cerut oamenilor sa evite zona. Momentan, cauzele sunt necunoscute.

sursa: stiripesurse.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.