Ripensia Timisoara si-a stabilit programul de pregatire pentru noul sezon de liga secunda. Amicale cu echipe din ligile 2 si 3

TIMISOARA. Ripensia Timisoara va relua la inceputul saptamanii viitoare pregatirile pentru noul sezon competitional.

CITESTE SI: Dan Alexa nu mai este antrenorul Politehnicii Timisoara. ‘Chirurgul’ va pleca probabil la Resita, iar echipa suporterilor cauta tehnician

Fotbalistii pregatiti de Cosmin Petruescu se vor reuni luni, 21 iunie, la stadionul Electrica. In 22 si 23 iunie este programata vizita medicala, iar din 23 iunie „Ripi” se va pregati pe plan local.

Formatia timisoreana va pleca intr-un cantonament la Buzias, in perioada 27 iunie – 9 iulie, in acest stadiu urmand sa joace si patru meciuri de verificare.

Adversarii ros-galbenilor sunt din ligile 2 si 3, pe lista fiind si foste adversare din sezonul trecut al diviziei a doua. Seria testelor se va incheia cu un meci in fata concitadinei ASU Poli.

Iata lista meciurilor amicale:

30 iunie – meci de pregatire cu Pobeda Dudestii Vechi (L3)

3 iulie – meci de pregatire cu Avantul Periam (L3)

6 iulie – meci de pregatire cu Pandurii Targu Jiu (L3)

9 iulie – meci de pregatire cu cu C.S.M. Resita (L3)

14 iulie – meci de pregatire cu Universitatea Cluj (L2)

16 iulie – meci de pregatire cu C.A. Oradea (L3)

17 iulie – meci de pregatire cu Soimii Lipova (L3)

21 iulie – meci de pregatire cu Viitorul Targu Jiu (L2)

24 iulie – meci de pregatire cu ASU Politehnica Timisoara (L2)

Timisorenii vor incepe noul sezon de liga secunda in 31 iulie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.