Beti si fara permis prinsi de politisti la volan pe soselele din Timis

TIMISOARA. Nu le-a pasat nici de viata lor si nici de cea a semenilor. Soferi rupti de beti si fara permis prinsi de politisti pe drumurile din Timis.

CITESTE SI: Festival dedicat migrantilor, vreme de 3 zile, la Timisoara. Ateliere de gatit mancaruri din Afganistan sau Irak, picnic, proiectii de filme si concert. Vezi programul

Politistii au tras pe dreapta un sofer un tanar de 27 de ani pe strada Herendisului din Lugoj. Oamenii legii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, insa omul a refuzat si a fost dus direct la spital pentru a-i fi stabilita alcoolemia exacta.
In urma verificarilor facute, oamenii legii au aflat si ca omul nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Soferul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fara permis si refuzul sau sustragerea la prelevarea de mostre biologice.

Un alt sofer a fost oprit de politisti la Tomnatic. Omul in varsta de 43 de ani era mut de beat. Cand a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, acesta a aratat o valoare de 1.45 mg/l alcool pur in aerul expirat. La o verificare mai atenta, oamenii legii au descoperit si ca omul nu avea permis de conducere. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis si conducere sub influenta alcoolului.

In weekend, politistii au aplicat 559 de amenzi, dintre care 368 au fost date soferilor care au depasit limita de viteza. 44 dintre conducatorii auto au ramas pietoni pentru diferite perioade de timp si 18 certificate de inmatriculare au fost retrase.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.