Razie a politistilor si jandarmilor. Zeci de migranti depistati la Timisoara si in judet

TIMIS. Politisti din mai multe structuri, jandarmi si inspectori ai Serviciului pentru Imigrari au descoperit zeci de migranti in cadrul unei operatiuni ce a avut loc in Timis si Arad.

CITESTE SI: Dominic Fritz nu da pe nimeni afara din Primaria Timisoara, pleaca doar cine vrea. Noua organigrama are la fel de multe posturi ca cea veche. Apar 9 manageri de cartier si gradinarul sef. Se vor face 100 de angajari

In urma raziei, in Timis au fost descoperiti 32 de transfugi, acestia fiind gasiti la Timisoara, in zona de nord a orasului, in apropierea unui supermarket, si la Sustra.  Alti 21 de transfugi au fost gasiti in Arad.

Migrantii au varste cuprinse intre 13 si 30 de ani, provin din Afganistan si Pakistan si toti erau solicitanti de azil. Transfugii vor fi trimisi in Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil unde au fost cazati si inregistrati.

Despre problema migrantilor a vorbit si premierul Florin Citu in timpul vizitei facute joi la Timisoara. Seful Guvernului a mentionat faptul ca au fost alocate toate resursele necesare pentru a gestiona aceasta problema si daca va fi nevoie acestea vor fi suplimentate.

CITESTE SI: Premierul Florin Citu despre problema migrantilor din Timisoara: Nu am avut din partea domnului primar nicio cerere de a suplimenta resursele 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si cum ,,rezolvati,,problema???Nu am nimic cu indivizii care fug din tara lor…ii priveste.Ma supara imbecilii politici,care ma obliga pe mine ,crestin,sa-mi stric obiceiurile si biserica pentru niste pagani criminali….Asta este problema!!Ma doare in cot daca se ineaca sau nu cind trec Dunarea sau Mediterana,daca sunt pacaliti sau agresati de banditi…Dar ma enerveaza maxim,cind concetateni de-ai mei,care muncesc cinstit,sunt ucisi de jegurile astea islamiste…(sa vorbim despre Franta)…
    No mercy!!!