Trasee schimbate pentru mai multe mijloace de transport la Timisoara

TIMISOARA. Societatea de Transport Public Timisoara schimba rutele de circulatie pentru doua autobuze si un minibuz scolar din cauza unor lucrari la carosabil ce se fac pe strada Banatul.

CITESTE SI: Se reia circulatia pe Transalpina. Vezi de cand te poti bucura de o excursie pe acest drum spectaculos 

Astfel, in data de 11.06.2021 si in intervalul 14.06.2021 – 16.06.2021, traseele liniilor Expres 7, S8 si M36 vor fi modificate, pe ambele sensuri de deplasare, intre bulevardul Dambovita si Liceul Auto, dupa cum urmeaza: strada Budai Deleanu – bulevardul Dambovita – strada Ion Barac – strada Ardealului – Liceul Auto – strada Ioan Slavici (circula pe traseul liniei 3). Pe traseul deviat, autobuzele care circula pe linia Expres 7 vor opri in statiile aferente liniei 3.

Vor fi suspendate statiile: “Dambovita/Banatul” si perechile de statii “Opre Gogu”, “Pacii”, “Simionescu”, “Liceul Auto”, toate de pe linia Expres7. Autobuzele care circula pe linia M36 vor opri in statiile “Dambovita” si “Liceul Auto”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.