Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia. Joi e greva generala

Timisorenii care merg in zilele urmatoare in concendiu in Grecia vor trebui sa isi revizuiasca planurile de calatorie deoarece joi este programata o greva generala de 24 de ore in aceasta tara.

CITESTE SI: S-ar putea intoarce la frumusetea de odinioara. Romsilva: Cascada Bigar, in timp, se va regenera prin depunerea unor noi straturi de muschi pietrificat

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca Administratia Nationala elena a Functionarilor Publici si Confederatia Generala a Lucratorilor din Grecia au anuntat organizarea unei greve generale, cu o durata de 24 de ore, incepand in data de 10 iunie 2021.

Vor fi afectate mai multe sectoare, printre care si transportul public in comun (cu exceptia celui aerian). Nu vor circula mijloacele de transport pe calea ferata (trenurile la nivel national, trenul electric ISAP – Linia 1 care asigura accesul la aeroportul international din Atena), vasele de transport calatori (feribot, cursele locale interinsulare etc), troleibuzele, tramvaiul si metroul din Atena (liniile 2 si 3 – catre aeroportul international).

Circulatia autobuzelor din Atena se va desfasura doar in intervalul orar 09:00-21:00.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda romanilor sa evite deplasarile neesentiale in intervalul mentionat in zonele centrale ale capitalei elene, existand riscul aparitiei unor proteste/manifestari stradale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.